Misiunea noastră este să vă oferim cele mai bune servicii în proiectare şi execuţie venind în întâmpinarea dumneavoastră cu soluţii optime tehnice, în cel mai scurt timp.

Viziunea noastră este să devenim pentru dumneavoastră cel mai eficient partener de afaceri în acest domeniu prin serviciile oferite în garanţie şi post garanţie.

Sinton Expert s-a specializat în cei 10 ani de existenţă în pregătirea de soluţii tehnice unice,  capabile să satisfacă exact nevoile clientului, de aceea ne place să proiectăm sistemele în urma informaţiilor de bază cum ar fi : particularităţile afacerii, particularităţile spaţiului, designul conceput,  funcţionalitatea sistemului, bugetul alocat, etc .

Garanţia lucrărilor este dată de modul de lucru în care punem accent pe detaliile cele mai mici cum ar fi: timpul de montaj în concordanţă cu celelalte echipe, eleganţa în execuţie, flexibilitate în modificări apărute pe parcurs, punctualitate, precizie.

Furnizorii noştri sunt de talie internaţională şi garantează buna execuţie şi profesionalismul prin contractele de distribuţie şi reprezentanţă incheiate cu noi. Sinton Expert alături de furnizori garantează calitatea produselor şi întreţinerea lor în garanţie şi post garanţie.

Sinton Expert are reprezentanţă şi distribuţie:

SCENE ALLSPAW

SCENE TOMKO

SCENE ALUSTAGE

MICROFOANE AUDIOTEHNICA, STAGE LINE

SISTEME SUNET OUTLINE, STAGE LINE, FBT

SISTEM SUNET 100 V MONACOR

ECRANE LED – PRO LED producţie EU

LUMINI PRO LIGHTING

MIXERE DE SUNET ŞI VIDEO ROLLAND

 

Sinton Expert este o companie care deţine un departament experimentat de organizare de evenimente şi rental, având experienţă considerabilă în utilizarea produselor, adaptând astfel cât mai bine oferta la necesitatea dumneavoastră.